Rrjete Sociale

Marketingu përmes mediave sociale

Shërbimet tona për menaxhimin e mediave sociale janë të dizajnuara të rrisin prezencen online të biznesit tuaj. Ne ndihmojmë biznesin e juaj që të krijoj besim dhe marrdhënje të ngushta me klientët potencial. 

Ne e përdorim platformen Facebook dhe Instagram si plateformat më të mëdha dhe të fuqishme në botë për të përmbushur marketingun për firmen tuaj. Platforma Facebook dhe Instagram sot përdoret definitivisht për të lidhur produktet apo shërbimet tuaja me klientët online.

Menaxhimi i Mediave Sociale

A keni menduar ndonjëherë që biznesi juaj mund të rritet më shumë se që është? Të gjithë ju e keni mundësin që kjo të arrihet.
Tani do tua shpalosim programin tonë se si kjo mund të realizohet.

Biznesi juaj prioriteti ynë

Shërbimet tona për menaxhimin e rrjeteve sociale janë të dizajnuara të rrisin biznesin tuaj në prezencen online. Ne e ndihmojmë biznesin tuaj që të krijoj besim dhe të lidh marrdhënje të ngushta me klientët potencial. Benefitet e përdorimit të shërbimeve tona konsistojnë në rritjen e informimit pra vetëdijesimit të klientëve, në rritjen e trafikut (visitorëve) në web faqe si dhe sjelljen e klientëve të ri

Si ne i ndihmojmë biznesit tuaj? 

Disa hapa përmes të cilave ne ndihmojmë rritjen e biznesit tuaj në Mediat Sociale:

  1. Postime javore në Faqen tuaj ne Facebook dhe Instagram.
  2. PR me tekste dhe foto
  3. Angazhim Interaktivë
  4. Promovimi I faqes apo postimeve
  5. Menaxhim dhe Raportim të progresit.

Porosit Shërbimin tuaj

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Informata Kontakti

Porosit shërbimin tuaj këtu dhe ne do ju përgjigjemi shpejtë duke ju informuar për ofertat dhe çmimet e shërbimeve.

Ju falenderojm për bashkëpunim.

Flutra Webs
Open chat
1
Pershendetje!
Pershendetje, si mund të ju ndihmojmë?