Web Domain & Hosting

Web Hosting

Çdo websajt për tu qenë publik ruhet në ndonje server i dedikuar për faqe interneti. Web Hosting i ruan fajllat e nevojshëm të websajtit dhe I bënë ato publike për shfletuesit online. Faqet e internetit janë të hostuara ose të ruajtura në kompjuterë të veçantë të quajtur servera. Serverat tonë janë të shpejt, të fuqishëm, të siguruar me SSL certifikat dhe 100% online, me bazë në Europ dhe USA.

Përveq shërbimeve të domain dhe hostimit të web faqes, tek ne përfitoni edhe Email profesional pa limit sasi dhe hapsirë.

Porosit tani domainin tuaj .Com .Ch .De .Net .Info etj

Porosit Shërbimin tuaj

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Informata Kontakti

Porosit shërbimin tuaj këtu dhe ne do ju përgjigjemi shpejtë për të ju informuar për ofertat dhe çmimet e shërbimeve.

Ju faleminderit për bashkëpunim.

Flutra Webs
Open chat
1
Pershendetje!
Pershendetje, si mund të ju ndihmojmë?