Web Faqe Profesionale

Keni nevoj për web faqe moderne, profesionale dhe të përshtatshme për biznesin tuaj? Atëherë jeni në adresen e duhur.

Ne ju ofrojmë zgjidhje të kompletuar për webfaqe, logo dizajne, social media, google listing etj. Na kontaktoni tani dhe ne do të jemi të lumtur të ju asistojmë në projektin tuaj të marketingut.

Flutra Webs - Agjensi Marketingu

Ne jemi agjensi marketingu e themeluar në vitin 2014 me seli në Prishtinë, Kosovë. Shërbimet tona në fushën e marketingut digjital përfshijnë web faqe profesionale dhe hosting për biznese dhe organizata, logo apo dizajne të tjera grafike, krijimin dhe menaxhimin e rrjeteve sociale etj. Të gjitha këto shërbime që ne i ofrojmë kanë qëllim prezantimin sa më profesional dhe njëkohësisht forcimin e prezencës në internet të kompanis apo organizatës tuaj. 

Porosit tani shërbimin tuaj!

Përfitoni nga ofertat tona për web faqe profesionale, logo dizajne, rrjete sociale, google reklamim etj

Web Faqe Profesionale

Posedimi i një Web faqe profesionale sjell benifite të shumta në informimin e konsumatorve apo bashkëpunëtorve rreth kompanis, prezantim professional dhe gjithashtu ndikon edhe në rritjet e shitjeve të produkteve apo shërbimeve. 

Ne kemi bashkëpunime me shumë klient nga Kosova, Shqiperia, Zvicrra, Gjermania, USA, Belgjika, Holanda, Suedia etj të cilët i falenderojmë për besimin e tyre në punën tonë.

Web Domain & Hosting

Çdo websajt për tu qenë publik ruhet në ndonje server i dedikuar për faqe interneti. Web Hosting i ruan fajllat e nevojshëm të websajtit dhe I bënë ato publike për shfletuesit online. Faqet e internetit janë të hostuara ose të ruajtura në kompjuterë të veçantë të quajtur servera. Serverat tonë janë të shpejt, të fuqishëm, të siguruar me SSL certifikat dhe 100% online, me bazë në Europ dhe USA.

Përveq shërbimeve të domain dhe hostimit të web faqes, tek ne përfitoni edhe Email profesional pa limit sasi dhe hapsirë.

Porosit tani domainin tuaj .Com .Ch .De .Net .Info etj

Logo & Dizajn Grafik

Disa sekonda! Kaq ju duhen për ta tërhequr vëmendjen e konsumatorit potencial.

Ne punojmë Logo, Fllajera, Broshura, Vizit Karta, Postera dhe gjithçka çfarë i duhet kompanisë tuaj për tu prezantuar sa më profesional.

Social Media Marketing

Shërbimet tona për menaxhimin e mediave sociale janë të dizajnuara të rrisin prezencen online të biznesit tuaj. Ne ndihmojmë biznesin e juaj që të krijoj besim dhe marrdhënje të ngushta me klientët potencial. 

Ne e përdorim platformen Facebook dhe Instagram si plateformat më të mëdha dhe të fuqishme në botë për të përmbushur marketingun për firmen tuaj. Platforma Facebook dhe Instagram sot përdoret definitivisht për të lidhur produktet apo shërbimet tuaja me klientët online.

CMS

WordPress është platforma më e avancuar për krijim dhe menaxhim të lehtë të web faqes përmes panelit administrues.

Responsive Design

Projektet tona janë kompatibile me të gjithë shfletuesit si smartphone, tablet, kompjuter etj.

Foto Galeria

Gjithashtu në Web ju keni mundësi të ndryshoni apo krijoni foto galeri të produkteve apo objektit tuaj.

Shërbimet tona për ju!

Kur ndërtoni një faqe interneti, çfarë është më e rëndësishme për ju? Lehtësia e përdorimit, dizajni i bukur, optimizimi i motorëve të kërkimit? Pse të vendosni për një, kur ju mund të keni të gjitha? Ne jemi një ekip shumë i kualifikuar në dizajnimin, zhvillimin dhe menaxhimin e ueb faqeve të internetit dhe të marketingut online.

Ne e trajtojmë çdo biznes me shumë përkushtim dhe profesionalizëm, projektet si ueb faqet, marketing online, brendimin pra logot, vizit kartat, dizajnet e ndryshme i përshtatim sipas kërkesave tuaja, llojit të kompanis, qëllimeve, dhe audiences së targetuar. Ne pastaj punojmë në koordinim me klientin për të zhvilluar një plan të marketingut online që do të përmbushë kërkesat e kompanisë për një përfaqësim të denjë dhe profesional në internet. 

Flutra Webs

Ne jemi një grup i përkushtuar dhe kreativ që e duam dizajnin dhe marketingun digjital.

Flutra Webs është themeluar në vitin 2014, si grup për web dizajne, dizajne grafike dhe marketing online. Ekipi ynë përbëhet nga IT, Web Dizajner, Grafik Dizajner etj.  Ne punojmë web faqe, logo për biznese, broshura biznesi, vizit karta, postera, video animacione etj. Dhe këtë punë e bëjmë me shumë kënaqësi dhe përkushtim.

Ne kemi bashkëpunime me shumë klient nga Kosova, Shqiperia, Zvicrra, Gjermania, Austria, Amerika, Belgjika, Holanda, Suedia etj të cilët i falenderojmë për besimin e tyre në punën tonë.

Disa nga klient tanë

Flutra Webs
Open chat
1
Pershendetje!
Pershendetje, si mund të ju ndihmojmë?