Social Media

Ndikimi strategjik në rrjetet sociale

Përparoni në botën e medias sociale me shërbimin tonë të Menaxhimit të Rrjeteve Sociale. Ne ofrojmë një strategji të personalizuar për të ndihmuar biznesin tuaj të rritet dhe të ndikojë pozitivisht në audiencën tuaj.

Analiza e Pranishmërisë

Eksplorojmë audiencën tuaj dhe pranishmërinë aktuale në mediat sociale për të përcaktuar qëllimet dhe strategjinë më të mirë.

Kampanjat e Përmbajtjes dhe Promocioneve

Zhvillimi i kampanjave të shquara dhe promovimi i produkteve apo shërbimeve tuaja nëpër rrjetet sociale.

Menaxhimi i Publikut dhe Përgjigjjet

Monitorojmë aktivitetin dhe përgjigjemi ndaj komenteve dhe pyetjeve për të ruajtur një komunikim të rregullt dhe të përkushtuar me audiencën tuaj.

Krijimi dhe Planifikimi i Përmbajtjes

Krijojmë një prezencë të fortë dhe të kujdesshme nëpër rrjete sociale me përmbajtje kreative dhe të përshtatshme.

Porosit tani shërbimin tuaj!

Na kontaktoni tani për të filluar projektin tuaj. Ekipi ynë i pasionuar është gati të transformojë idetë tuaja në realitet digjital.

Flutra Webs